Cauta pe DeepWeb folosind Google

cel.ro

Sunt sigur ca cei care au o experienta medie pe internet si au auzit de DeepWeb (cunoscut ca si DarkWeb) au avut curiozitatea sa vada macar odata ce-i pe acolo, dar n-au avut curajul sau determinarea sa intre datorita riscurilor de securitate si evident datorita ilegalitatii pe care o presupune vizitarea unor astfel de siteuri.

In anumite tari, printre care si Spania e ilegal pana si sa vizitezi siteuri ce pot sa aiba legatura cu anumite ilegalitati.

Si totusi, in timp ce proceseaza zilnic mii de solicitari de stergere a rezultatelor ce privesc pirateria sau incalcari ale „dreptului de a fi uitat”, Google pare ca a indexat intreg DeepWeb-ul:

Screen Shot 2016-07-08 at 11.51.51

onion.to e un gateway ce face legatura intre web si DeepWeb si aparent rezultatele cached ale onion.to (aproximativ 260,000 de pagini)au fost indexate de Google. Ca sa le vedeti pe toate puteti sa folositi operatorul de cautare din imaginea de mai jos:
Screen Shot 2016-07-08 at 11.52.06

ATENTIE! acest articol are scop informativ, iar onion.to nu reprezinta nici pe departe vreun fel de proxy. Toate paginile de pe DeepWeb sunt (teoretic) monitorizate de autoritati si actiunile de pe paginile respective sunt considerate ilegale. Orice navigare folosind onion.to si rezultatele Google asociate cu el poate sa constituie o ilegalitate. Sa nu-mi ziceti ca nu v-am avertizat!

cel.ro
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.