FBI vegheaza pentru binele industriei adult

cel.ro

FSC (Free Speech Coalition) a primit o notificare de la FBI prin care erau informati ca 25 de siteuri cu plata adult au fost sparte, iar continutul lor sustras si urcat pe torrenti.

Aparent persoana din spatele atacului a tintit atat productii media generaliste cat si adult inainte sa fie identificata si arestata de catre agentii FBI.

Interesant e faptul ca sectorul adult, un sector considerat oarecum tabu de catre autoritati mai ales in ceea ce priveste aplicarea DMCA-ului apare acum intr-o astfel de notificare ca victima principala si nu colaterala.

Modul de operare al hackerului era destul de interesant pentru ca in prima faza achizitiona pentru ce mai mica perioada posibila un cont pe siteul tinta si folosind contul ala incerca sa identifice caile directe spre fisierele media pentru a le putea downloada mai apoi direct si cum astfel de vulnerabilitati are chiar si Netflix nu-i de mirare ca i-a fost usor sa pirateze continutul premium.

girl-at-computer-1382934

cel.ro
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.