Verifica-ti site-ul si IP-ul

cel.ro

Chiar daca nu ai vreo suspiciune asupra faptului ca site-ul ti-e infectat cu malware e bine ca periodic sa iti verifici site-ul si IP-ul de la server si sa te asiguri ca nu apari in nici un blacklist.

Pentru a-ti verifica site-ul exista doua servicii oferite de Sucuri si respectiv URLVoid:

Sucuri foloseste o baza de date proprie, dar si cateva baze de date externe pentru a identifica malware, SEO spam si redirectionari malitioase precum si blacklist-uri

Screen Shot 2015-07-11 at 06.42.09 Screen Shot 2015-07-11 at 06.42.47

URLVoid nu are un sistem propriu de detectare a problemelor, insa in schimb integreaza un sistem de verificare a site-ului in toate bazele de date cunoscute si furnizeaza un raport in functie de rezultatele obtinute:

Screen Shot 2015-07-11 at 06.45.26

 

IP-ul se poate verifica folosind IPVoid, un sistem ce functioneaza pe acelasi principiu ca URLVoid si care verifica IP-ul in cele mai cunoscute blacklist-uri.

Screen Shot 2015-07-11 at 06.48.10

Daca site-ul si IP-ul nu va apar in nici una dintre liste atunci puteti sta linistiti fiindca atat site-ul in sine cat si serverul sunt securizate.

cel.ro
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.