Facebook profită de pe urma COVID19

cel.ro

Aparent Facebook n-are niciun stres atunci când vine vorba de profit, altfel nu pot să-mi explic cum poate să folosească perioada asta de incertitudine la maxim și să permită tot felul de postări prmovate.

Astfel, în ultima lună pe Facebook am avut parte de o grămadă de chestii absurde.

De la reclame la site-uri de piraterie:

La IPTV și streaming pirat:

Si mai departe la produse medicale (sau poate chiar fraude cu produse medicale) neavizate:

Și desigur la țepe cu împrumuturi. aceleași țepe cu împrumuturi care inundă orice grup cu profile false, acum Facebook e și promovează:

Aparent Facebook a scos orice criteriu de moderare la anunțuri că deh, e criză și principiul machiavelic se aplică și mai nou apar și reclame la vibratoare:

Și pentru noi ăștia căsătoriți la serviciu de divorțuri expres:

De parcă nu era suficient de contestată atitudinea Facebook față de publicitate și utilizarea platformei.

E bine totuși că-i lasă să-și piardă banii și pe ăștia care vor să vândă online, dar își fac reclamă și acolo unde nu livrează:

Nu m-ar mira ca oamenii ăștia să meargă pe setările implicite ale targetului pentru reclamele Facebook, iar Facebook merge blat pentru că a ajuns să aplice politica: și banii lor au serie.

cel.ro
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.